Monday, April 20, 2015

Gulvafslibning er en proces til at forny og forbedre et gammelt og slidt trægulv

Gulvafslibning er en proces til at forny og forbedre et gammelt og slidt trægulv. Her benyttes en stor gulvsliber en såkaldt 'gulvslibemaskine' som ved hjælp af sandpapir fjerner den gamle gulvoverflade. En gulvbehandling som måske har  lagt på gulvet i mange år men som med tiden er blevet slidt, nedbrudt og dermed grim at se på. 


Ved at kontakte det lokale gulvfirma kan du med fordel få opfrisket og fornyet dine trægulve på en let og enkelt vis. Gulvarbejde der forskønner dit trægulv og dermed dit hjem har en helt fantastisk virkning, ja der er faktisk ikke noget smukkere end et nyafslebet trægulv som har en helt fantastisk duft og smuk udseende. Som professionel gulvfirma, laver vi ikke andet end afslibning af trægulve, hvilket er et håndværk som er meget benyttet i boliger med trægulve.

Plankegulve, parketgulve og lamelgulve er alle gulvtyper som bearbejdes af et gulvfirma på professionel vis. Netop ved at benytte en  fagmand er du sikker på at få gulvarbejdet udført håndværksmæssigt korrekt. Når trægulvet er afslebet på den rigtige måde, kan der påføres en gulvbehandling med lak, lud eller olie. Det er også muligt at påføre en hvid lak, hvid lud  eller hvid olie alt afhængig af hvor lyst og hvidt du ønsker gulvet. 

Det er populært med lyse trægulve og bliver vægge og lofter også malet lyse eller hvide giver det en fantastisk rumvirkning. Har man så nogle møbler, kunst, interiør og lign. som kan danne en naturlig kontrast til det lyse og hvide, så bliver boligrenoveringen fuldendt. Såfremt vi kan hjælpe dig med dine trægulve, så kontakt os gerne for en snak. Enten ved at kigge forbi vores gulvbutik, gulvgalleri  
eller gulvværkstedet. 

Her vil jeg eller gulvbørge vise dig de mange muligheder for gulvbehandling og muligheder for overfladestruktur. Alt henvendelse er naturligvis gratis og helt uforpligtende. 

No comments:

Post a Comment