Sunday, September 22, 2013

Her handler det om gulve, så hvis det er nye gulve eller gulvpleje, du er på jagt efter, er du kommet til det helt rette sted. Det er ikke alle, der har ordentligt styr på gulvarbejde.

Her handler det om gulve, så hvis det er nye gulve eller gulvpleje, du er på jagt efter, er du kommet til det helt rette sted. Det er ikke alle, der har ordentligt styr på gulvarbejde. Når det f.eks. kommer til en gulvafhøvling, er det meget vigtigt, at man kender træets alder og kvalitet samt tykkelse. Vi har set op til flere gange, at en såkaldt fagmang er gået igang – uden at tjekke op på disse ting – hvilket har resulteret i mange ufærdige gulve og lappe-løsninger, der ikke er særlig pæne. Når alt kommer til alt, er det blot vigtigt, at man har fået fat i en fagmand, der ved hvad han laver og ikke bare taler om det. Her taler vi både snakken og går gangen.
Vi elsker vores arbejde og opfordrer alle til at tjekke op på vores referencer før, de egentlig bestiller arbejdet. De fleste af vores kunder kommer gennem referencer fra vores tidligere kunder, hvilket mere end noget andet understreger kvaliteten ved vores arbejde.

• Gulvvedligeholdelse
• Gulvarbejde
• Gulvrenovering
• Gulvservice
• Gulvafslibning
• Gulvpleje
• Gulvreparation
• Gulvafhøvling

”Her handler det om gulve – og vi handler også i gulve!”

Ovenfor har vi indsat en lang række af de mange forskellige typer af arbejde, vi udfører for vores kunder. Hvis du ikke kan finde lige netop det, som du står og mangler, skal du blot tage kontakt til os. Vi kan med sikkerhed hjælpe dig alligevel. Mange typer gulvservice er nemlig ikke lige så normale, som de fleste går og tror. Ligeledes er der en masse tekniske detaljer i forhold til udførslen af arbejdet, som vi ikke skilter med på vores hjemmeside. Vores erfaring og kundskab er ikke kommet som et lyn fra himlen, men rettere gennem mange års erfaring og hårdt arbejde. Dette betragter vi som forretningshemmeligheder!


1 comment:

  1. Du har fuldstændig i forudsætningerne for gulvvedligeholdelse. Jeg har i mange år beskæftiget mig med gulvarbejde, herunder gulvrenovering og gulvservice. Og jeg ved af erfaring, at det er rigtig mange ting som har indflydelse på det endelige gulvresultat. Vi ser ofte en elendig gulvafslibning, hvor gulvpleje og fornødne gulvreparationer er elendige. Og et sådant trægulv er kommet så langt ud at en gulvafhøvling er nødvendigt.

    ReplyDelete