Saturday, September 14, 2013

Gammelt og nyt udfordres med en gulvafslibning

Gammelt og nyt udfordres med en gulvafslibning

At indarbeejde gamle trægulve i et rum er en vidunderlig måde at tilføre individualitet i et interiør på. De er ofte blevet påført og og poleret med metoder, der ikke længere anvendes, så de har en karakter, der er umulig at efterligne i moderne gulvarbejde.  Det er ikke nødvendigt at tåde over et hold super specialister indenfor gulvafslibning, men for at blande gammelt og nyt så det bliver pænt kræves ekspertise, kompetence og ikke mindst mange års erfaring.  En gammelt og slidt trægulve kan opfriskes så det får en helt ny overflade samt bibeholder den gamle patina. Prøv at tænke på en anden måde, når du leder efter mulige gulvbehandlinger.
Naturlige farver, rene pang farver, lyse eller hvide nuancer kan give liv til en helt masse aktivitet i rummet, og virke som skabende en vedvarende intensitet med den rigtige overflade.

Nu kan du få ritig gode gulvafslibning priser

Det er ofte et gammelt, grimt og slidt gult eller orangegult trægulv der bliver fremhævet. Gulve og især trægulve skaber hygge ot privatliv. Som den største sammenhængende flade i en bolig skaber den lys og liv samtidig med en god atmosfære. Sammenholdes det så med interiør og møbler samt kunst på væggene kan der opstå en fusion. Et storslået trægulv i en spisestue skaber en helt anden atmosfære end et vinylgulv i et alrum. Der er mange faktorer, man skal være opmærksom på, når man vælger vinduesarrangement, ikke blot farve, tekstur og nuancer, men også materialernes tyngde og gennemsigtighed samt typer af finesser.

Når man ser et nyafslebet trægulv

Inden man tager stilling til de forskellige muligheder for gulvarrangementer, er det vigtigt at tænke på deres formål. Betragt først vinduet og udsigten gennem det. Hvis huset ligger på en grund med en pragtfuld udsigt, foretrækker du måske kun den mest minimale vinduesdækning. Men hvis du derimod er udsat for, at folke kigger ind på dine fine gulvet, så er det fordi udsigten er attraktiv. Og så kan du måske få en så god løsning, at det sikrer privatlivets fred og samtidig lukker det naturlige lysinfald ind i stuen og dermed skaber rum.

Det er også nødvendigt at beslutte hvilken type gulvbehandling der er nødvendigt for at få gulvet til at spille optimalt. Der kan tilbydes forskellige løsninger:

• Olie
• Lak
• Voks
• Sæbe
• Bejse

Beslut også om du skal arrangere gulvene på en bestemt måde med gulvopgaver, gulvarbejde eller gulvservice. Det kan også være en afslibning eller gulvafhøvling til fornuftige priser. Og om det så er gulvafslibning priser i København, Odense eller Aarhus er i princippet ligegyldigt, for det er helt den samme pris uanset hvor du bor.

Støver en gulvafslibning

Der kommer lidt støv ved afslibning af trægulv, men det er ganske lidt. Med de rette slibemaskiner så suger de 95 - 98 % af alt støvet. Hvis omgivelserne har stærke farver som et blåt hav eller en terrakottafarvet massiv træ mur - kan du lade disse farver påvirke de gulvoverflader som er nødvendige. Mange gulve i for eksemel entréer og gange er jo forbindelsesleddet mellem husets indre og den ydre verden.

No comments:

Post a Comment