Wednesday, January 1, 2014

Om gulvafslibning i Vejle og omegn

Om gulvafslibning i Vejle og omegn

Vi har i mange år udført gulvafslibning i Vejle. Billig afslibning af trægulve til fast lav pris og med meget kort ventetid. Vejle er byen med de mange gamle trægulve. Især i den inder by er der rigtig mange gulve som ikke har været renoveret i mange år. Gamle plankegulve der er fra den tid hvor man lavede kvalitetsgulve.



Gulvafslibning Vejle

Bor du i Vejle og har du behov for en opfriskning af dine trægulve, så er gulvafslibning lige sagen. Her får du den gamle overflade slebet af, så der kan påføres en ny gulvbehandling. Mulighederne er mange når der skal overfladebehandles:

Olie
Voks
Sæbe
Lak
Lud
Hvid olie
Hvid lak
Hvid lud

Så det er næsten kun fantasien og gulvets tykkelse der sætter grænser. Inden du vælger gulvbehandling så kan det være en god idé at vurdere gulvenes brug, træsort, gulvunderlag, gulvtype og stand. Herefter kan der vælges en overflade ud fra ønsker og behov.

Gulvafslibning uden støv

Vores kunder elsker den "støvfri og lugtfrie " service, som vi leverer. Vi har alle hørt historier om hvor meget en afslibning støver og hvordan det lugter mange dage i forvejen. Vi har en meget ærlig tilgang til kunderne, og har set virksomheden blomstre. Det afspejler sig i alle der arbejder i virksomheden eller som mester selv siger ...

"Vi gør, hvad vi siger, vi vil gøre!"

Let at sige, men det er desværre ret sjældent at finde et gulvslibningsfirma, der gør det - hvilket er en af grundene til vi er så vellykkede og har succes som gulvfirma. Afslibning af trægulve er vores specialitet og vi er stolte af vort håndværk. De mange dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe dig med din næste gulvopgave.

Afslibning i Vejle og omegn

Vi ønsker at give kunderne en enkel og problemfri mulighed for at få flotte trægulve. Derfor aflægger vi gerne et gratis og uforpligtende besøg, så vi med selvsyn kan vurdere gulvets beskaffenhed og give vore kunder gode råd. Skal gulvet være lyst eller mørkt? Blankt eller rustikt? Ja, det nogle af de spørgsmål man må gøre op med sig selv.

Et arbejde for specialister

Det er trist at sige, men ikke desto mindre sandt, at der er mange gulvfirmaer som leverer en dårlig kvalitet. Typisk, arbejder nogle gulvslibere kun med gulvslibning som en bibeskæftigelse, og deres udstyr er ikke særligt egnet til opgaven, og de giver ingen garanti for kvaliteten af arbejdet.

Alt indenfor gulvafslibning

"Vi har lavet vores virksomhed med den hensigt at fjerne alle kundens gulv problemer", siger mester. Vi er specialister i gulvslibning og intet andet" Det er derfor, vi tilbyder en fantastisk 5 point ultimativ garanti. vi bruger desuden også kun det nyeste udstyr indkøbt fra hele verden"

"Det meste af vores arbejde kommer fra tilbagevendende tilfredse kunder. De fortæller deres venner og familie om os - og det er jo den bedste anbefaling."

1 comment:

  1. Såfremt du har et trægulv i vejle og omegn, så er der muligheder her. Gulvafslibning i Vejle kan helt klart anbefales her. Den Bette Gulvmand er absolut også en kandidat til alt indenfor afslibning og efterbehandling af gamle gulve med en grim og hæslig finish. Jeg ved godt at de tilbyder alt indenfor gulvafslibning, men helt ærligt - er det rigtigt. Og ikke mindst er det nok. Hvad med noget gulvafshøvling eller gulvbehandling for eksempel.

    ReplyDelete