Saturday, July 9, 2016

Billig gulvafslibning der skaber en smuk bolig

Billig gulvafslibning finder du i blandt andet Ballerup. Vi er et dygtig gulvfirma med kunder i hele Storkøbenhavn, herunder i Herlev og Skovlunde.  Indenfor gulvbranchen kan dårligt udført gulvarbejde ses med det blotte øje, og derfor skal du som kunde være opmærksom på slibespor, 'helligdage', rester af gammel overfladebehandling samt småridser. 

Hvor får man billig gulvafslibning?


Når du benytter en professionel gulvmand og gulvfirma, er du sikker på at gulvarbejdet udføres håndværksmæssig korrekt. Indenfor gulvbranchen findes der standarder for hvordan et trægulv må forventes at se ud efter en gulvafslibning og gulvbehandling. Disse benævnes 'udfaldskrav' og er retningslinier for gulvfirmaer, kunder, jurister og andre som kunne have behov for disse. Som ansvarlig gulvfirma sætter vi altid den fornødne tid af, så vi kan udføre et solidt stykke håndværk der lever op til gulvbranchens udfaldskrav. Det betyder meget for os at vore kunder er tilfreds og at gulvarbejdet udføres som aftalt og til rette tid. Vi afleverer naturligvis ikke en halvfærdig gulvopgave som vi senere skal lave om igen, - det vil være fjoldet.



Gulvafslibning og tilfredse kunder


Når gulvafslibning og gulvafhøvling udføres tilfredsstillende, så har vi også tilfredse kunder som er glade for det nyrenoverede trægulv og ikke mindst vores gulvservice. Ved ethvert gulvarbejde benyttes miljømærkede produkter til gulvbehandling.

Lak og andre populære gulvbehandlinger


Lak, lud, sæbe, voks og olie er alle kategoriseret med EU-blomsten og er miljøgodkendt. Idag benytter vi kun acryl eller polyurethane lakker som alle er vandbaserede. Dette er en harmløs og meget slidstærk lak som ikke er til skade for miljøet. For blot få år siden benyttedes der de såkaldte 'syrehærdende lakker', som i sin grundsubstans var på sprit eller terpentinbasis. Disse er særdeles sundhedsskadelige og kræftfremkaldende. Et EU-direktiv har forbudt disse produkter, og idet de nye vandbaserede lakker til fulde erstatter dem, skånes vore kunder og medarbejderes helbred. De nyt laktyper er særdeles gode rengøringsegenskaber, som gør at du let og enkelt kan aftørre dit gulv. 


Den rigtige gulvrengøring

Det er blot at tørre dit gulv af med en fugtig klud, - også selv om lakken er mat. Såfremt intet andet er aftalt benytter vi en acryl lak som er polyuretan forstærket. Dette gør, at når lakken er tør, dannes en stenhård overflade, som er særdeles slidstærk. Her kan du vaske dit trægulv med en hårdt opvredet klud eller moppe såfremt de bliver beskidte. Det er vigtig ikke at anvende sulfo holdige rengøringsprodukter, men kun ganske almindelig universal PH neutral rengøringsmiddel.

 

 
 

No comments:

Post a Comment