Sunday, April 7, 2013

Den Bette Gulvmand har i en årrække udført gulvafslibning og gulvbehandling i det ganske land

Den Bette Gulvmand kommer nu med en nyhed og god gør-det-selv pris på gulvafslibning og gulvafhøvling i København, Odense og Århus

Nu tilbyder Den Bette gulvmand også udsmykning med pyntelige puder samtidig med gulvafhøvling og gulvafslibning i København, Århus og Odense. Det er en nyhed indenfor boligindretning med møbler, interiør, puder farver med mere.

Den Bette Gulvmand har i en årrække udført gulvafslibning og gulvbehandling i det ganske land. Men som noget nyt er der en Nyhed på vej. Med udangspunkt i gulvafslibning af trægulve, så er han behjælpelig med indretning af boligen, herunder boligindretning med møbler, interiør og stofløsninger.
Herudover bearbejdes alle former for trægulve, og der tilbydes gulvarbejde, gulvopgaver, gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvservice og gulventrepriser.

Nyhed: Renovering af boligen med gode gulvafslibning priser

Næsten ethvert stof er velegnet til puder, også en blanding af gamle og nye tekstiler. Man kan sy dem, strikke dem eller stncilere mønstre på silke, Anvend de stoffer, der passer ind i din indretning. Paisley, skotskternet stof, dhenille, kniplinger, patchwork, kontursyning, fløjl, silke, uld eller et trykt stof. Teksturer kan blandes ved at kombinere forskellige stoffer: for eksempel velour med hør eller bomuld med silke. Om sommeren kan man overveje at lave løse betræk af voile og lægge dem over ensfarvede stoffer.

Den Bette Gulvmand kan give dig tips og gode råd om diverse stofløsninger. Puder kan udsmykkes på samme måde som gardiner eller møbelbetræk. Forskellige besætninger, fjer, bånd, frynser go klunker vil skabe et smukt interiør, mens gamle knapper af horn, træ eller perlemor giver en mere raffineret udsmykning.

Anvendelse af puder i boligindretning

Samtidig med, at man vælger puder på grund af deres visuelle egenskaber, bår manogså tage hensyn til deres praktiske nytteværdi. En kvadratisk pude vil være stor nok til at give god tygstøtte, og puder, anbragt i stole og på bænke i vinduesnicher, bør være så store og brede, at de er komfortable. Gulvpuder tilfører et rum en afslappet, venlig stemning. De er populære blandt børn og skaber gode muligheder for at ligge og læse eller spille brætspil.

Små korsstings broderi eller håndmalede puder har kun ringe praktisk formål, men de udgør et vidunderligt middel til at introducere et dekorativt tema eller et motiv som hunder, roser eller både. Også formerne kan variere, så man kan blande kvadratiske med rektangulære, pøller, runde og tilmed hjerte - eller stjerneformede. 

Borddækning som en del af god service

Et smukt dækket bord vil være en gevinst for ethvert måltid. Duge, servietter, bordløbere og andet tilbehør kan bidrage til at ændre et rum fra sommer til vinter, fra dag til aften, fra en uhøjtidelig familiefrokost til en højtidelig festmiddag.

Vær med og få gode gulvafslibning priser

Ønsker du yderligere info om gulvafslibning priser i københavn, Århus eller odense. Hvis du har behov for gulvarbejde, gulvservice, gulvopgaver eller råd og vejledning til gør det selv gulvafslibning så kan Den Bette Gulvmand hjælpe dig.

Den Bette Gulvmand,gulvafslibning priser, info@den-bette-gulvmand.dk, Tel: +45 31840270, København, Danmark

No comments:

Post a Comment